Туристичката Aгенција ОРБИТА е основана во 1990 година во Битола и е една од првите приватни туристички агенции во Македонија.

Нашите главни активности се насочени кон продажба на авионски билети за сите дестинации во светот и посредување при добивање на туристички и иселенички визи за прекуокеански и други земји. Исто така нудиме услуги како што се пакет аранжмани, автобуски билети, хотелско ссместување, патничко осигурување, организирање на деловни патувања за конгреси и саеми, трансфер со разни видови транспортни средства, екскурзии и крстарења.

Директор: Миле Пајаковски - DTTF

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Copyright © Orbita, 2009. Сите права се задржани.
1